tirsdag 1. desember 2009

Tirsdagsklubben!

I dag har vi vært på tirsdags-klubben på biblio-teket. Der treffer vi andre barn og mødre (så langt ingen fedre) som går hjemme på dagtid. Vi tar en kopp te eller kaffe og "slarver" om stort og smått. I dag var det ganske mange på klubb. Georg og jeg var de første som kom, men det var bare fordi vi hadde en legetime først (bare kontroll av jernmangelen min, ikke no alvorli...). Vi lånte oss ei treningsmatte fra helsestasjonen som småtrollene våre kunne ligge på. Her ligger Georg og leker sammen med Filip og Emrik. De er omtrent like gamle...

Her leker Filip og Johan med noen plastringer, det var veldig morsomt og de holdt på lenge. Det er ikke bare babyer som kommer på klubb. Av og til kommer det noen litt større barn også. Pernille bruker å ha med seg en storebror og i dag fikk Benjamin være med. Jeg fikk ikke tatt bilde av ham, kanskje det blir en annen gang.
Dette er Mikael (vet ikke om jeg har skrevet det rett...?) Han er vår nærmeste nabo og er 1 1/2 år gammel. Søt liten kar. 
Vi gleder oss til hver tirsdag. Det er koselig for Georg å møte andre barn, og disse små kommer han til å gå i barnehage og på skole sammen med. Det er også veldig koselig for meg å få møte andre foreldre her i bygda. Vi skal jo ha med hverandre å gjøre i mange år fremover, og jo tidligere vi blir kjent, jo bedre - spør du meg!
Vi sees neste tirsdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar