torsdag 17. desember 2009

Baby Bjørn


I går fikk Georg sin første julegave. Den var ikke pakket inn, og han var med da den ble kjøpt. Da vi kom hjem måtte den prøves. Jeg skulle selvfølgelig tatt et bilde, men det får bli en annen gang. Gaven var i alle fall fra Jan og meg, og det var en vippestol fra Baby Bjørn. Innmari dyr, men en flott stol som Georg kan bruke til han er ca 2 år gammel.
Når han sitter i denne kan han gynge og leke. Vi kjøpte en bøyle med treleker som kan festes på stolen. Georg satt lenge og lekte med denne og var storveis fornøyd.
Han sitter i denne stolen også når han får mat. Så langt har vi klart å holde den ren, men trekket er vaskbart på 40 grader, så det går bra det og.

2 kommentarer:

  1. Pia og Julie hadde også en Baby Bjørn-stol, veldig lik denne i fasongen, og den var helt suveren. Det kommer godt med at trekket kan vaskes ;-)
    Vi har forresten også en førjulsgave til Georg. Den kan han få når/hvis dere kommer til bursdagsfrokost på søndag - den passer perfekt for "årstiden"...

    SvarSlett
  2. Vi har også en sånn stol,og vesla stortrives i den. Ho sitter der mens vi andre spiser frokost og middag, og kjeder ho seg er den leikebøyla super.
    Ha ei flott helg!

    SvarSlett